„Din Ţara lui Eu-Împărat în Ţara lui Tu-Împărat” – o carte pentru copiii de toate vârstele la editura Fundației Justin Pârvu

Cartea are 145 de pagini color, pe foaie de 115 g, lucioasă, cu copertă cartonată, acoperită cu folie lucioasă. Prețul este de 13 lei.

STOC EPUIZAT !

Mai jos vă prezentăm mărturia scriitoarei:

Am scris această istorioară ca o revărsare a dragostei pentru copii, într-o încercare de a simplifica ceea ce poate părea greu de înțeles. La fel şi noi, adulții, dacă o vom citi, vom fi poate şi noi ajutați de harul lui Dumnezeu şi, la rândul lor, copiii şi nepoții noştri. Cuviosul credea că cei mici sunt ca nişte casete goale. Ei înregistrează tot ceea ce văd la noi.

Aş dori să le mulțumesc cu sinceritate tuturor acelora care m-au încurajat să merg mai departe cu publicarea acestei cărți şi care m-au ajutat cu multă dăruire să lucrez la ea. Entuziasmul lor pro­venea din dragostea pentru copii şi pentru memoria Cuviosului Paisie. Voi încheia cu câteva cuvinte ale Cuviosului:

Lucrurile sunt simple, copiii mei.
Noi suntem cei care le com­plicăm.
Ar trebui să le complicăm pentru diavol,
dar să le simplificăm pentru om:
cea mai uşoară cale de mântuire
este aceea a dragostei şi a Smereniei.
E nevoie aşadar ca în orice clipă să aveți
gânduri bune, pentru a vă apăra sufletul.

Fie ca binecuvântarea sa să ne ocrotească întotdeauna. Amin.

Mersine Vigopoulou
Buna-Vestire a Maicii Domnului
25 Martie 2001

Din Ţara lui Eu-Împărat în Ţara lui Tu-Împărat, prima lucrare publicată a lui Mersine Vigopoulou a fost scrisă din marea ei dorință ca nepoții ei să se poată folosi de înțelepciunea Cuviosului Paisie.

STOC EPUIZAT !

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

2 thoughts on “„Din Ţara lui Eu-Împărat în Ţara lui Tu-Împărat” – o carte pentru copiii de toate vârstele la editura Fundației Justin Pârvu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura