Comunicat 28 mai 2010

Sambata, 29 mai, Inalt Prasfintitul Teofan, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, va oficia slujba Dumnezeiestii Liturghii la manastirea Petru Voda si hirotonirea unui diacon intru preot din manastirea noastra.
Datorita zvonisticii mincinoase ce se propaga in randul credinciosilor, tinem sa facem precizarea ca la manastirea Petru Voda nu va avea loc nicio instalare de staret, staret al manastirii fiind in continuare Parintele Arhimandrit Justin Parvu. Zvonistica vine ca urmare a unei neintelegeri datorate unor modificari administrative din interiorul manastirii, modificari stabilite de Parintele staret Justin Parvu cu privire la numirea economului si a altor functii administrative.
Parintele Justin, datorita sanatatii inca subrede, este stabilit in continuare in azilul manastirii de maici, aflat la 2 Km distanta de manastirea de calugari. Aceasta insa nu il impiedica cu nimic sa fie in continuare staret al manastirii Petru Voda.
Parintele Justin roaga pe toti credinciosii care vor veni maine la manastirea Petru Voda, sa participe la slujba Sfintei Liturghii cu pace si fara intentii turbulente, laudand pe Dumnezeu care a trimis pe Preasfantul Sau Duh spre mangaierea si mantuirea noastra.

Manastirea Petru Voda,
Staret Arhim. Justin Parvu

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura